• Menu
  • Menu

Japan

Japan er en ø nation i Østasien og en af verdens mest teknologisk avancerede lande. Landet er kendt for sin unikke kultur og traditioner, herunder te-ceremonier, Zen-buddhisme, manga og anime. Samtidig har Japan også en rig historie og et smukt landskab med høje bjerge, skovklædte dale, og smukke strande.
Japan har en befolkning på omkring 126 millioner mennesker, og er kendt for sin høje levestandard og stærke økonomi. Landet har en homogen befolkning med hovedsagelig japansk etnisk baggrund og shintoisme og buddhisme som de dominerende religioner.
Besøg det fuldstændig overvældende Tokyo. Hvad kunne være vildere end en by tætpakket med izakayas – Japans brune værtshuse – og en bydel på størrelse med Nørrebro var dedikeret til arkadespil og hightechgadgets? Osaka er især kendt for to vartegn: en mekanisk krabbe og en blæksprutte på det centrale strøg. Blæksprutte er hovedingrediens i byens bedst kendte ret, takoyaki. De kugleformede boller indtages gerne sent om natten knap så ædru.
Japan har mange populære turistattraktioner, herunder det berømte templet i Kyoto, sneaberne i Hokkaido, og storbyerne Tokyo og Osaka. Der er også mange smukke haver og parker, samt vidunderlige badesteder og skiområder.
Japansk mad er kendt for sin raffinerede smag og præsentation, og japansk køkken er en del af UNESCOs liste over immateriel kulturarv. Nogle af de mest kendte japanske retter er sushi, tempura og ramen.
Japan er også et land med mange naturkatastrofer, herunder jordskælv, vulkanudbrud og tsunami’er. Derfor er det vigtigt for rejsende at følge lokale anbefalinger og råd for at undgå fare og udfordringer i landet.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *