• Menu
  • Menu

Namibia

Mozambique er et land beliggende i det sydøstlige Afrika og har en befolkning på omkring 30 millioner mennesker med forskellige etniske grupper, hvoraf nogle er bantu, makua, shangaan, sena, ndau og mange flere.
Der er utæmmede øer og strande, der kan ses over hele kysten med et vidunderligt klima ideelt til marine eventyr og strandfester. Der er en enorm kulturblanding i regionen, da regionen var et konfliktområde mellem forskellige kulturer fra Afrika, Kina, Indien og Portugal. Tilstedeværelsen af flere kulturer har ikke kun medført arkæologiske vidundere, men også en rig palet af lækre køkkener.
Portugiserne koloniserede landet i det 16. århundrede, og de efterlod en stor indflydelse på landets kultur og livsstil. Landet har også en stærk musik- og dansekultur, med traditionelle danse som marrabenta og hiphop.
Mozambique er et fantastisk sted at tage på ferie på grund af sin rige kultur og smukke natur. Landet er kendt for sine fantastiske strande langs kysten, og det er et perfekt sted for vandsport som dykning og snorkling. Mozambique har også en rig historie og mange spændende steder at besøge, såsom øen Mozambique, som er kendt for sine gamle portugisiske bygninger og smukke koralrev. Der er også nationalparker som Gorongosa National Park, hvor man kan se en række vilde dyr som løver, elefanter, zebraer og mange andre. Mozambique er også kendt for sin lækre mad, der inkluderer retter med frisk fisk og skaldyr samt krydrede karryretter.
Namibia med sit hvirvlende ørkensand, lyserøde granitbjerge og berømte ørkenklitter har nogle af verdens bedste landskaber. En vidunderlige vifte af vilde dyr er også en magnet for besøgende. Brandberg er landets højeste bjerg. Her blev landskabets æteriske skønhed anerkendt for længe siden af gamle folk. De efterlod en ekstraordinær malet dagbog om deres eksistens i form af et utroligt rigt og velbevaret galleri af ”rockkunst”.
Namibia er et land i det sydvestlige Afrika, der er kendt for sin rige kultur og etniske mangfoldighed. Der er mere end 11 forskellige stammer i Namibia, hvoraf de største er Ovambo, Herero og Damara.
Namibias kultur er præget af traditionelle danse, musik og kunsthåndværk, som man kan opleve på de mange markeder og festivaler rundt om i landet. Landet er også kendt for sin rige historie, som man kan opleve på museer og historiske steder som f.eks. Twyfelfontein, hvor der er over 5000 år gamle hulemalerier.
Naturelskere vil også elske Namibia med dets forskellige landskaber og unikke dyreliv. Man kan opleve den verdensberømte Etosha National Park, der er hjemsted for vilde dyr som elefanter, løver, geparder og næsehorn. Der er også mulighed for at besøge ørkenen og se det imponerende klippelandskab i Damaraland.
Derudover kan man også tage på vandreture i bjergene, tage på kanosafari på floderne eller besøge de mange kystbyer, hvor man kan slappe af på de smukke strande og opleve den afrikanske kultur og gæstfrihed.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *