• Menu
  • Menu

Laos

Laos er et land i Sydøstasien, der grænser op til Thailand, Cambodia, Vietnam, Kina og Myanmar. Landet er kendt for sin naturlige skønhed, herunder floder, bjerge og nationalparker, og er en populær destination for backpackere og eventyrrejsende.
Det nuværende Laos sporer sin historiske og kulturelle identitet tilbage til kongeriget Lan Xang Hom Khao (Landet med 1 million elefanter under den hvide parasol), der eksisterede i fire århundreder som et af de største kongeriger i Sydøstasien. I dag tilbyder Laos virkelig autentiske oplevelser med venlige og gæstfrie mennesker. Laos er “Urørt natur”, træer dækker 40% af det og har 20 nationale beskyttede områder, der bevarer miljøet og sjældne vilde dyr.
Fra de bølgende bjerge i nord til flod-øerne i syd, er Laos et land med uberørt vidunder og sjælden skønhed. Rig på historie, traditioner, forskellige landskaber og kulturer vil fange din indre opdagelsesrejsende.
Laos er en kommunistisk stat med en et-parti regering, og økonomien er primært baseret på landbrug, især risproduktion. Turismeindustrien er også voksende og tiltrækker rejsende fra hele verden.
Laotisk kultur er en blanding af indfødt laotisk, thai, vietnamesisk og kinesisk traditioner. Landet har en rig kulturel arv, herunder en lang historie med buddhisme og Theravada buddhisme, der er en vigtig del af landets kultur og tradition. Rejsende kan udforske de mange templer og pagoder, der findes i hele landet.
Naturelskere vil også finde mange attraktioner i Laos, herunder Mekong-floden, der løber gennem landet og giver mulighed for flodrejser og vandreture i nationalparker som f.eks. Nam Ha og Phou Khao Khouay.
Rejsende bør dog være opmærksomme på visse udfordringer i Laos, herunder begrænset infrastruktur og til tider udfordrende rejsebetingelser. Det er også vigtigt at tage højde for lokale kulturelle normer og traditioner for at undgå at fornærme lokalbefolkningen.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *