• Menu
  • Menu

Pennsylvania

Pennsylvania er en delstat i det nordøstlige USA og er kendt som Keystone State på grund af sin centrale beliggenhed i den oprindelige 13 kolonier og dens vigtige rolle i Amerikas uafhængighedserklæring. Pennsylvania er også kendt som en vigtig industri- og produktionsstat og var en af de største kulmineringscentre i verden i det 19. og tidlige 20. århundrede.
Pennsylvania er en region, dyppet i farverig historie. Det begyndte som det ’Hellige Experiment’ af Quaker aktivist William Penn, Jr. Baseret et charter, som kong Charles II udstedte for at udvikle en koloni i den nye verden, valgte Penn en frodig træbevokset del af landet, hvor han aflagde ed på at byde velkommen enhver, der troede på Gud. Mindre end et århundrede senere, underskrev landets Fædre erklæring om uafhængighed og forfatningen i Independence Hall i Philadelphia.
Pennsylvania har alle ingredienserne til en fantastisk familieferie startende med en by bygget på chokolade (hvem ville ikke elske det?), World of Little League Museum og mere end et dusin forlystelsesparker og vandlande. Det tilbyder også storbykultur – tænk på førsteklasses museer, videnskabscentre, scenekunststeder og haver i Philadelphia, Pittsburgh og andre livlige bycentre.
Gå uden for byerne for at tage på vandreture, cykle og sejle i 121 statsparker, og lær om Amish på gårde og landsbyer. Glem ikke at udforske statens centrale rolle i USAs historie i Philadelphia’s Independence Hall og på Gettysburgs slagmarker.
Pennsylvania har en mangfoldig befolkning og er hjemsted for forskellige etniske grupper, herunder tyskere, irere, italienere og polakker. Byerne Pittsburgh og Philadelphia er kulturelle centre, der tilbyder alt fra kunst og arkitektur til musik og sport.
Den nuværende situation i Pennsylvania er præget af en blomstrende økonomi med stærke brancher inden for sundhedspleje, uddannelse og teknologi. Befolkningstallet har været stabilt stigende i de seneste år, og der er en voksende interesse i at gøre byerne mere cykel- og fodgængervenlige. Kulturelt er Pennsylvania kendt for sin folkekunst, såsom quilting og keramik, og sin rige madkultur, herunder cheesesteaks, pretzels og shoofly pie. Turister kan også opleve historiske seværdigheder såsom Gettysburg National Military Park og Liberty Bell.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *