• Menu
  • Menu

Filippinerne

Filippinerne er en ønation i det sydøstlige Asien bestående af mere end 7.000 øer. Landet har en befolkning på ca. 110 millioner mennesker og er kendt for sin mangfoldige kultur og smukke natur.
Filippinerne elsker at fejre! Uanset om det er på stranden, på gaden, bjergsiden eller byen, er du sikker på at finde en god fest. Det vil ikke være for svært at få venner, fordi de er et af de hyggeligste mennesker på jorden! Natur og eventyr: En underjordisk flod. Chocolate Hills, der er kalksten. Skjulte undersøiske øer. Og en sø i en vulkan i en sø. Du er aldrig løbet tør for at udforske, for naturen er bestemt sjovere her!
Filippinerne har en rig historie og har været påvirket af mange forskellige kulturer, inklusive spansk, amerikansk og kinesisk kultur. Landet er også præget af en blanding af kristendom og islam. Det er et samfund, hvor familien spiller en vigtig rolle, og hvor ældre mennesker respekteres og værdsættes.
Filippinerne er i øjeblikket et af de hurtigst voksende lande i Asien, men landet har også udfordringer med fattigdom og ulighed. Der er også politiske udfordringer, inklusiv korruption og menneskerettighedskrænkelser.
Filippinerne byder på mange spændende oplevelser, herunder smukke strande, dykning og snorkling i krystalklart vand, og besøg i UNESCO-listede byer og steder som fx de verdensberømte ris-terraser i Banaue. Hovedstaden Manila byder på en livlig nattelivsscene og et væld af shoppingmuligheder. Filippinerne har også en rig gastronomisk scene, med lokale specialiteter som adobo, sinigang, og pancit.
Det er værd at bemærke, at Filippinerne også har udfordringer med kriminalitet og sikkerhed, og at besøgende bør tage forholdsregler og følge lokale råd og anbefalinger for at undgå at blive udsat for kriminalitet eller blive fanget i politiske uroligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *