• Menu
  • Menu

Malaysia

Malaysia er en multikulturel nation i Sydøstasien, der består af to hovedregioner: den malaysiske halvø og østaten Sabah og Sarawak på Borneo-øen. Landet er kendt for sin mangfoldige kultur, mad og smukke landskaber, der omfatter tropiske strande, høje bjerge og frodige regnskove.
Mens halvøen praler med travle byer, teplantager og smuk kolonial arkitektur, omfatter malaysisk Borneo vilde jungler, fjerne stammer og granit toppe. Kuala Lumpur kan prale af en skinnende skyline, der er domineret af verdens højeste tvillingetårne – Petronas Towers. Det er også landets turistknudepunkt med storslåede attraktioner som Aquaria KLCC, Merdeka Square, Batu Caves, Istana Budaya, Thean Hou Temple og museer, parker og indkøbscentre.
Malaysia er et føderalt konstitutionelt monarki, hvor kongen er statsoverhovedet og premierministeren er regeringsleder. Landet har en relativt stabil politisk situation, selvom der er visse udfordringer relateret til religiøse og etniske spændinger, der fra tid til anden kan føre til konflikter.
Malaysias økonomi er baseret på eksport af naturressourcer og fremstilling, og landet er en vigtig producent af olie, gummi, palmeolie og elektronik. Turisme er også en vigtig indtægtskilde for landet.
Malaysisk kultur er en blanding af malaysisk, kinesisk og indisk traditioner og har en rig historie, der går tilbage til gamle handelsruter. Rejsende kan udforske kulturelle attraktioner som f.eks. det ikoniske Petronas Towers i Kuala Lumpur, Batu Caves, historiske byer som Malacca og Penang, og nationalparker som Taman Negara og Bako National Park.
Malaysia har også en stærk madkultur, der inkluderer lokale specialiteter som nasi lemak, laksa og roti canai. Rejsende kan opleve mad i lokale markeder, hawker centres og restauranter over hele landet.
Det er vigtigt at bemærke, at Malaysia har visse lokale skikke og kulturelle normer, som rejsende bør respektere og følge, herunder at dække sig til i religiøse områder og undgå at berøre hovedet på lokale, da det anses for at være respektløst.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *