• Menu
  • Menu

Estland

Estland er et lille land i Baltikum med en befolkning på ca. 1,3 millioner mennesker. Befolkningen i Estland er sammensat af forskellige etniske grupper, hvoraf estere udgør størstedelen af befolkningen.
Tallinn byder på en masse seværdigheder og muligheder hele året rundt. Ikke nok med du finder unikke oplevelser, der kan opleves året rundt, er der også en lang række sæsonbetonet seværdigheder. il trods for den digitale udvikling i det 21. århundrede, udstråler Tallinn en eventyrligende charme. Den gamle by er omringet af en af Europas bedst vedligeholdte murer fra middelalderen.
Kulturen i Estland er præget af landets historie og geografiske placering mellem Øst- og Vest-Europa. Estere er kendt for deres stolte kulturelle arv og traditioner, som omfatter sang, dans, håndværk og madlavning. Landet har også en rig litteratur- og musiktradition, som har givet anledning til en række berømte forfattere, digtere og musikere.
Estere er generelt veluddannede og teknologisk kyndige og er kendt for deres iværksætteri og innovative tilgang til at løse problemer. Estland er også kendt for sin høje levestandard og er et populært turistmål på grund af sine smukke landskaber og historiske seværdigheder.
Estland er et flersproget samfund, og både estisk og russisk er officielle sprog. Estisk er det mest udbredte sprog og tales af størstedelen af befolkningen. Den estiske regering har også stærkt fokus på at bevare og fremme det estiske sprog og kultur, og det estiske sprog er en vigtig del af den nationale identitet.
Alt i alt opleves kulturen i Estland som stolt og mangfoldig, med en stor vægt på traditioner og national identitet, samtidig med at det er et innovativt og teknologisk avanceret samfund.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *