• Menu
  • Menu

Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda er en lille østat beliggende i det østlige Caribien. Landet består af to hovedøer, Antigua og Barbuda, samt en række mindre øer. Det er en tidligere britisk koloni og blev uafhængigt i 1981.Antiguas kystlinje vaskes næsten udelukkende af det Caribiske Hav og er omfavnet af 155 km fantastisk kystlinje. Hendes søster Barbuda er omgivet af beskyttende koralrev og har en stor lagune og frigatfugle reservat. Øerne er bedst kendt for deres venlige og imødekommende mennesker, lyserøde og hvide sandstrande, krystalklart vand og det mest tilfredsstillende og behagelige klima i verden. St. John’s, hovedstaden i Antigua finder du underholdning
Antigua og Barbuda har et befolkningstal på omkring 100.000 mennesker, hvoraf størstedelen bor på Antigua. Landets økonomi er hovedsageligt baseret på turisme og offshore bankvirksomhed.
Kulturelt set er Antigua og Barbuda præget af afrikanske og vestindiske indflydelser. Musik, dans og mad er vigtige dele af kulturen, og øerne er kendt for deres karneval og calypso-musik.
Turister besøger Antigua og Barbuda for deres smukke strande, klart blå vand og afslappede atmosfære. Der er også mulighed for at snorkle, dykke og sejle i området.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *