• Menu
  • Menu

Gambia

Gambia er en lille afrikansk nation med en befolkning på cirka 2 millioner mennesker. Landet har en etnisk sammensætning, hvor de største etniske grupper omfatter Mandinka, Wolof, Fula og Jola.
Serrekunda på en onsdag er kultur for alle pengene. Det er Gambias største by med 300.000 indbyggere, og når man lander i det trafikerede kryds, London Corner, er folk kommet fra hele landet for at handle med hinanden fra gader og stader fyldt med madvarer og husgeråd, farvestrålende bomuldsstoffer og fodtøj i flere etager. Kør ud og besøg Makasutu, en 500 hektar øko-park. Da to englændere i 1990erne købte den, tog de medicinmanden med i købet.
Gambias kultur er rig og varieret og er præget af en blanding af afrikanske og europæiske traditioner. Traditionel musik og dans spiller en stor rolle i landets kultur, og man kan opleve en række forskellige stilarter, herunder trommemusik, dans og vokal musik. Landet er også kendt for sine farverige tekstiler og kunsthåndværk, herunder træudskæringer, keramik og smykker.
Gambia er en populær turistdestination og tiltrækker besøgende fra hele verden, især på grund af dets smukke strande og varme klima. Landet tilbyder også en række turistattraktioner og aktiviteter, herunder:
• Besøg på Kunta Kinte-øen, som er kendt for sin historie og forbindelse til slavehandelen
• Oplev landets rige dyreliv i Gambia-flodens nationalpark, der er hjemsted for en bred vifte af dyrearter, herunder krokodiller, aber og sjældne fugle
• Udforsk lokale markeder og køb souvenirs og traditionelle kunsthåndværk, herunder farverige tekstiler og træudskæringer
• Tag en bådtur på Gambia-floden og oplev landets smukke landskaber og dyreliv
• Besøg historiske steder som James Island, som har en række ruiner og erklæret som verdensarvsted af UNESCO
Samlet set tilbyder Gambia en unik mulighed for at opleve en afrikansk nations kultur og historie, udforske dens smukke landskaber og dyreliv og slappe af på smukke strande i varmt klima.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *