• Menu
  • Menu

Marshall Øerne

Marshalløerne er en ønation i det centrale Stillehav, der består af 29 atoller og 5 øer, og som er hjemsted for omkring 59.000 mennesker. Landet er kendt for sin smukke natur, herunder dets koralrev og turkisfarvede vande.
Marshalløerne er et af de mest unikke steder i verden at besøge og som spredt ud over en eksklusiv økonomisk zone på næsten 1 million kvadrat miles (en af de største i Stillehavet). fremragende synlighed året rundt, nogle af de sundeste koralrev i verden og snesevis af skibs- og flyvrag fra 2. verdenskrig, tilbyder Marshalløerne uovertruffen vragdykning og koral sightseeing overalt.
Marshallese-kulturen er baseret på deres tætte forhold til havet og naturen omkring dem. Deres kultur er kendt for traditionelle danser, sange og kunsthåndværk som f.eks. vaskbarer og kurvefletninger. Marshallese-køkkenet er baseret på fisk og skaldyr, kokosnødder og lokale grøntsager og frugter.
Marshalløerne har en økonomi, der primært er baseret på fiskeri, landbrug og turisme. Landet har oplevet udfordringer som stigende havniveauer, klimaændringer og truslen om atomprøvesprængninger, som påvirkede øerne i midten af det 20. århundrede. Marshalløerne arbejder på at bevare deres kultur og naturressourcer, samtidig med at de udvikler en bæredygtig økonomi.
Den nuværende situation i Marshalløerne er også påvirket af COVID-19-pandemien, som har medført begrænsninger i rejser og handel. Landet har været i stand til at holde antallet af COVID-19-tilfælde nede, men har oplevet økonomiske udfordringer på grund af pandemien.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 2 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *