• Menu
  • Menu

Thessaloniki

Præget af historiske seværdigheder, men stadig stilfuldt moderne, er Grækenlands næststørste by en destination, der er værd at besøge. Thessaloniki er en underlig sag blandt græske byer. Livlig, ungdommelig, kaotisk og – undertiden – romantisk, det er en by, der inviterer dig til at gå langsomt og nyde den smukke havudsigt. Byen er et sted med enestående gastronomi, rig historie og mange modsætninger. Det er op til dig at opdage dem alle

Thessaloniki er fyldt med unikke oplevelser, der venter på at blive udforsket. KLIK for et par ideer:
X

Her er en oversigt over nogle unikke oplevelser i Thessaloniki

Den Hvide Tårn (https://whitetower.gr/) Dette ikoniske vartegn fra det 15. århundrede var oprindeligt en del af bymurene. I dag er det indrettet som museum med udstilling om byens historie.

Åndehuller-Kirk (https://www.thessalonikiartsandculture.gr/crypts-churches) Udforsk de unikke underjordiske krypter og kirker fra byzantinsk tid, som ligger gemt væk under byens gader.

Museum for Byzantinsk Kultur (https://www.mbp.gr/) Dette museum har en enestående samling af ikoner, manuskripter og andre genstande fra den byzantinske kulturarv.

Atatürks Hus (https://www.ataturkhouse.gr/) Mustafa Kemal Atatürk, Tyrkiets grundlægger, boede i dette beskedne hus i Thessaloniki i sin ungdom. Nu er det et museum.

Ladadika-kvarteret (https://www.discover-greece.com/thessaloniki-areas/ladadika/) Dette tidligere kommercielle kvarter fra ottomansk tid summer i dag af cafeliv, restauranter og gallerier i de smukke, renoverede bygninger.

Bådudflugt til Halvøerne (https://www.cruisingtours.gr/) Tag en bådsejlads og nyd den unikke udsigt til Thessalonikis tre halvøer og de arkæologiske ruiner.

Jeg håber, denne oversigt med links kan inspirere dig til at opleve nogle af de unikke historiske, kulturelle og lokale attraktioner i Thessaloniki.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *