• Menu
  • Menu

Østrig

I Østrig er der mange muligheder for at komme helt tæt på naturen. Hvor du kun kan høre dig selv, vindens susen, biernes summen og fuglenes pippen omkring dig, og hvor du kan se natur, så langt øjet rækker både sommer og på skiferien. Salzkammergut er kendt for sine mange søer, som lyser turkisgrønt op mellem bjergene. Det østrigske køkken er sammensat af et kulinarisk wienerkøkken samt mange forskellige landes køkkener og med solidt aftryk.

Østrig er en multikulturel nation med en mangfoldighed af etniske grupper. Den største etniske gruppe i Østrig er tyskere, som udgør omkring 88% af befolkningen. Derudover er der mindre grupper af kroater, serbere, tyrkere, slovenere, ungarske, og romani folk.

Østrig er kendt for sin rige kultur og traditioner. Nogle af de mest kendte traditioner i Østrig inkluderer Wienerklassisk musik, opera, ballet, og andre kunstneriske aktiviteter. Derudover er der også traditioner som julmarkeder, hvor man kan smage på lokale specialiteter og købe julegaver. Østrig er også kendt for sin rige madkultur, med retter som wiener schnitzel, apfelstrudel og Sachertorte.

En af de største grunde til at tage på ferie i Østrig er landets naturskønhed. Østrig er kendt for sine Alper, som er populære blandt vandrere og skiløbere. Derudover er der også mange historiske og kulturelle seværdigheder i landet, herunder slotte, museer, og teatre.

Endelig er Østrig kendt for sin gæstfrihed og venlige befolkning. Turister vil føle sig velkomne og hjemme i Østrig, og der er mange muligheder for at lære om landets kultur og traditioner.

Alt i alt er Østrig en fantastisk destination for en ferie på grund af sin rigdom af kultur, traditioner og naturskønhed.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *