• Menu
  • Menu

Slovakiet

Et land som har en spændende underjordisk verden med mere end 400 grotter blandt dem to isgrotter åbnet for offentligheden og hvad man uden overdrivelse kan kalde Europas sjældenhed. Slovakiet et land med rig historie og stor kulturarv, præget af østrigere, ungarere og ukrainere. I flere små middelalderlige byer som for eksempel de gamle minebyer Kremnica og Banská Štiavnica finder du ægte og fantasifulde folkearkitektur og folkekunst.
Slovakiet har en rig kultur og historie med forskellige etniske grupper, der har bidraget til dets mangfoldighed. Slovakiet er primært befolket af slovakker, der udgør ca. 80% af befolkningen, mens de resterende 20% er ungarske, romerske, tjekkiske, ukrainske og andre mindre grupper.
Slovakiet er et land med smuk natur, og det er især populært for dets mange nationalparker, som Tatra National Park, Slovak Paradise National Park og mange andre.
Derudover er Bratislava, hovedstaden i Slovakiet, en historisk by med smuk arkitektur og mange seværdigheder, herunder Bratislava Castle, St. Martin’s Cathedral og det gamle bytorv. Slovakiet er også kendt for sin rige kulturarv, herunder folkesange, dans og håndværk som keramik og træskærerarbejde.
Der er også mange festivaler og fejringer, som kan opleves i hele landet, herunder den årlige folkemusikfestival i Det høje Tatras og julen i Bratislava.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *