• Menu
  • Menu

Cuba

Cuba er en ø-nation i det caribiske hav, beliggende mellem Florida og Yucatán-halvøen i Mexico. Landet har en rig historie og kultur, der er formet af sin geografiske placering og sin politiske historie. Den cubanske revolution i 1959 førte til en kommunistisk regering under Fidel Castro, og landet har siden da haft et anstrengt forhold til USA.
Cuba er stort set uopdaget. Byerne og hvide sandstrande er endnu fyldt op. Alt dette øger Cubas charme, hvor befolkningen virkelig er glade for turister. Med indflydelse fra fransk neoklassisk og art deco til spansk maurisk og kolonial barok undlader Cubas arkitektur aldrig at fortrylle sine besøgende. Uanset om det er gamle Havana eller langs de brostensbelagte gader i Trinidad, vil du tage mere end et par fotos af disse farvestrålende facader.
Samfundet på Cuba er præget af en socialistisk økonomi og statskontrol over mange områder af samfundet, herunder uddannelse, sundhedsvæsen og medier. Cubanske borgere har adgang til gratis uddannelse og sundhedsvæsen, men mangler ofte de samme muligheder og fordele, som man ser i mere velstående lande.
Cubas kultur er rig og varieret, med påvirkninger fra både indfødte kulturer og spanske kolonister. Dans, musik og kunst spiller en stor rolle i det cubanske samfund, og landet er kendt for sin salsa og rumba musik. Landet er også kendt for sin kaffe, rom og cigarer.
Cuba er kendt for sine smukke strande og livlige byer som Havana og Trinidad, der byder på farverige bygninger, musik og dans. Landet har også et rigt økosystem med koralrev, skove og nationalparker, der tiltrækker turister fra hele verden.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *