• Menu
  • Menu

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er en østat i Caribien og er en del af ø-gruppen De Store Antiller. Landet grænser op til Haiti på øen Hispaniola og har en lang kystlinje mod Atlanterhavet og Det Caribiske Hav. Hovedstaden er Santo Domingo og landet er kendt for sine smukke strande, frodige skove, flotte bjerge og en rig kultur og historie.
Puerto Plata har smukke victorianske huse, en livlig havn med San Felipe-fæstningen fra 1577, og lidt vest for byen ligger Parque Nacional La Isabela, hvor Christopher Columbus gik i land på sin anden rejse over Atlanten. Santo Domingo har med sine knap tre millioner indbyggere masser af liv og har desuden flere velbevarede seværdigheder – blandt andre den gamle bydel, der er på UNESCOs kulturarvsliste, som er en gåtur værdig.
Samfundet i Den Dominikanske Republik er præget af en blanding af afrikanske, europæiske og indianske kulturer. Landet har en ung og voksende befolkning på omkring 11 millioner, og spansk er det officielle sprog. Landet har haft en turbulent historie, herunder perioder med kolonisation, diktatur og politisk ustabilitet, men har de seneste år oplevet en positiv økonomisk udvikling.
Kulturen i Den Dominikanske Republik er rig og mangfoldig, og landet er kendt for sin musik, dans og kunst. Mange af landets traditioner og fejringer er en blanding af katolske og afrikanske ritualer og traditioner. Baseball er en populær sport i landet, og landet er kendt for sine dygtige baseball-spillere.
Der er mange oplevelser at hente i Den Dominikanske Republik, især for turister, der ønsker at opleve landets smukke natur og historie. Landet har mange smukke strande og nationalparker, hvor turister kan opleve alt fra frodige regnskove til kalkstensklipper og koralrev. Landet har også mange historiske seværdigheder, herunder gamle kolonitidsbyer og ruiner fra indianske civilisationer.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *