• Menu
  • Menu

Burkino Faso

Burkina Faso er et land beliggende i det vestlige Afrika og er hjemsted for mange forskellige etniske grupper. De største etniske grupper i landet omfatter Mossi-folket, der udgør omkring 40% af befolkningen, Fulani-folket, Bobo-folket og Gourounsi-folket.
Lev i en landsby: Doudou har 4000 indbyggere og inviterer hvert år omkring 75 turister til at deltage i landsbyens eneste turistattraktion: hverdagslivet. På vejen ser vi bl.a.baobabtræer, zebuer og geder, der krydser vejen, men selvfølgelig også mange mindre landsbyer. Vi stopper i en landsby, hvor der er en muslimsk guide, der viser os en moské. Han forklarer os, at denne bygning er hovedbygning i et større moskékompleks.
Burkina Fasos kultur er rig og varieret, og den afspejler de mange forskellige etniske grupper, der bor i landet. Musik og dans spiller en vigtig rolle i landets kultur, og der er mange traditionelle ceremonier og festivaler, der finder sted i landet, herunder den berømte FESPACO-filmfestival, der er den største filmfestival i Afrika syd for Sahara.
Burkina Faso er også kendt for sin håndværksindustri, og landet er hjemsted for mange dygtige håndværkere, der producerer smukke og unikke tekstiler, træskærerarbejder og smykker. Disse håndværk kan købes på lokale markeder, hvor rejsende kan opleve den pulserende atmosfære og livsstil i Burkina Fasos byer og landsbyer.
Burkina Faso har også en rig naturlig arv og er hjemsted for mange smukke naturparker, hvor besøgende kan opleve den afrikanske savanne og det vilde dyreliv, herunder elefanter, løver, bøfler og mange andre arter. Landet er også hjemsted for den smukke Banfora-sø og de spektakulære Karfiguéla-fald.
En ferie i Burkina Faso kan give rejsende en unik mulighed for at opleve den rige kultur og livsstil i landet, nyde den smukke natur og opleve det lokale dyreliv. Landets håndværksindustri og lokale markeder giver besøgende en mulighed for at købe unikke souvenirs og opleve den lokale livsstil og atmosfære. Burkina Faso er en destination for rejsende, der søger en unik og autentisk oplevelse af Afrika og dets kultur og natur.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *