• Menu
  • Menu

Puerto Rico

Puerto Rico er et amerikansk territorium i Caribien og er en ø med en rig historie og kultur. Puerto Rico har en befolkning på ca. 3 millioner og har en blanding af indfødte puertoricanere og mennesker med forskellige etniciteter, primært europæisk og afrikansk afstamning.
Rig historie og kultur, usædvanlig mad, uberørte strande, majestætiske bjerge, afslapning, eventyr – alt sammen i et caribisk paradis. La Isla del Encanto er fuld af mennesker, der er buena gente (som er boricua-slang for venlige) og imødekommende. Her vil du føle, at du er familie i stedet for blot en besøgende. Omkring hvert hjørne er der en fejring af livet, en levende kulturel oplevelse, mad til sjælen og en fængslende rytme.
Puerto Ricos kultur er en blanding af spansk, afrikansk og taino-indiansk kultur, som er synlig i deres kunst, musik, mad og traditioner. En af de mest kendte traditioner er vejrfesten “Fiestas de la Calle San Sebastian”, som er en fejring af San Sebastian, en helgen, der er kendt for at beskytte mod orkaner og jordskælv.
Puerto Ricos økonomi er primært baseret på turisme, produktion og serviceindustrier. Øen er kendt for sine smukke strande, nationalparker og historiske seværdigheder som f.eks. San Juan National Historic Site og El Yunque National Forest.
Puerto Rico har haft en lang historie med politiske og økonomiske udfordringer, herunder høje arbejdsløshedsrater, lav økonomisk vækst og høje gældsætninger. I de seneste år har øen også været ramt af naturkatastrofer som orkaner og jordskælv, som har forårsaget store ødelæggelser og påvirket økonomien og levevilkårene for mange puertoricanere.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *