• Menu
  • Menu

Togo

Togo er en afrikansk nation med en rig kultur og en forskelligartet etnisk sammensætning, herunder Ewe, Mina, Kabye og Cotocoli folkene. Hver etnisk gruppe har sine egne traditioner og ceremonier, såsom Ewe-folkets “Agbogbozah” festival og Mina-folkets “Aledjo” festival.
På trods af sin relativt lille størrelse har Togo store turistmæssige aktiver – unikke landskaber spredt over landets fem regioner, globalt anerkendte monumenter og steder (hvoraf den ene er opført på UNESCOs verdensarv) og en 45 km kystlinje med smukke fine sandstrande, der grænser op til Atlanterhavet. Alle disse gør det til en virkelig diversificeret turistdestination.
Togo har også en mangfoldighed af landskaber og naturskønheder at tilbyde, herunder smukke strande, kystbyer, nationalparker og bjergområder. Populære turistattraktioner inkluderer Koutammakou-landsbyen, som er et UNESCO-verdensarvssted og hjemsted for Togo’s berømte “Tata Somba” huse, og Togovilles gamle by, som er et religiøst centrum for Ewe-folket.
Andre aktiviteter, som turister kan nyde i Togo, inkluderer at udforske de lokale markeder, prøve den lokale mad, herunder “fufu” og “akume” og besøge forskellige håndværksværksteder, hvor man kan købe traditionelle kunstgenstande.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *