• Menu
  • Menu

Norge

Besøg madmarkeder og festivaler, oplev tusindvis af blomstrende frugttræer ved fjordene, eller se til, mens årstiderne langsomt skifter, fra en hyggelig hytte i trætoppen. Om foråret vågner hele Norge op fra sin vintersøvn. I et par uger i maj måned blomstrer titusindvis af frugttræer ved fjordene i den sydvestlige del af Norge. De sneklædte fjeldtoppe udgør de ydre rammer omkring dette imponerende syn. Og du kan stå på ski næsten hele året.
Norge har en rig kultur og historie, som kan spores tilbage til Vikingetiden og før. Landet er kendt for sin smukke natur, som inkluderer fjorde, søer, fjelde og skove. Den norske kultur har også en stærk forbindelse til havet og fiskeri, da Norge har en lang kystlinje og er en stor producent af fiskeprodukter.
Befolkningen i Norge er hovedsageligt etnisk norsk, men der er også mindre grupper af samer, kvæner og andre mindre minoriteter. Den norske kultur er præget af et stærkt fællesskab og samarbejde, som kan ses i landets sociale velfærdsprogrammer og politiske system.
Norge er også kendt for sin skisport og vinteraktiviteter, som skiløb, snowboarding og langrend. Der er også mange muligheder for at opleve det nordlige lys, sejle i fjorde og besøge historiske steder som vikingemuseer og gamle kirker.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *