• Menu
  • Menu

Wisconsin

Beliggende i De Store Søers Område i Midtvesten, grænser Wisconsin mod øst ved Lake Michigan, mod vest af den St Croix-floden, og mod nord er den adskilt fra Canada ved Lake Superior. Dette er en smuk stat, med over 15.000 søer og tusindvis af miles af floder og vandløb. Med huler, søer, bjerge og bakker finder du noget sjovt at gøre, uanset hvad din naturskridt måtte være. Og masser af åbent rum betyder en overflod af skjulte vandrestier med skaldede ørneobservationer i massevis.
Wisconsin er kendt for sin naturskønhed og forskelligartede kultur. Staten er også hjemsted for flere store universiteter, herunder University of Wisconsin-Madison, som tiltrækker studerende fra hele verden.
Landbrug spiller en stor rolle i økonomien i Wisconsin, og staten er kendt for sin produktion af mejeriprodukter, især ost. Wisconsin er også en stor producent af papirprodukter, og har en betydelig turistindustri, især omkring naturområderne og de historiske byer.
Wisconsin er også kendt for sin rige kultur, som inkluderer en lang historie med indianerstammer og europæisk indvandring. Der er en stærk tradition for musik og dans i Wisconsin, og den årlige musikfestival Sommerfest i Milwaukee tiltrækker besøgende fra hele verden. Wisconsin er også kendt for sine sportsarrangementer, herunder Green Bay Packers i NFL og University of Wisconsin Badgers i college sports.
Som med mange amerikanske stater har Wisconsin også udfordringer, herunder økonomisk ulighed og nogle sundhedsproblemer. På trods af dette er samfundet i Wisconsin kendt for sin venlighed og gæstfrihed, og dets indbyggere er stolte af deres kultur og historie.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *