• Menu
  • Menu

Ukraine

Når krigen en gang er slut.
Ukraine er et imødekommende land med landskaber, der hviler i sig selv, små autentiske landsbyer og storbyer med gamle bygninger og moderne livlighed. Kiev er den smukke gamle by med gyldne kirkekupler, plaskende springvand, ornamenterede paladser, socialistiske skyskrabere med røde stjerner og offentlige granitbygninger Sidstnævnte findes naturligvis også i den noget yngre Odessa 460 km stik syd, en kulturel smeltedigel i højere grad end Kiev.
Ukraine har en rig kulturel og etnisk sammensætning på grund af dets lange historie og geografiske placering. Landet har en befolkning på ca. 42 millioner mennesker, og dens etniske sammensætning inkluderer ukrainere, russere, rumænere, tatarer, bulgarere, polakker og mange andre mindre grupper.
Ukraines kultur er præget af sin slaviske arv, men også af indflydelse fra andre kulturer, der har formet landets kunst, musik, mad og traditioner. En af de mest kendte traditioner i Ukraine er dekorering af påskeæg, kendt som pysanky, som er en farverig og symbolsk del af landets påskefejringer.
Ukraine har også en rig musikalsk tradition, der spænder fra folkesange til moderne popmusik, og landet er kendt for sine balletproduktioner. Den ukrainske madkultur er også rig og varieret og inkluderer retter som borsjt, en rødbedsuppe, og varenyky, en form for dumplings fyldt med kød eller grøntsager.
Ukraine har også mange seværdigheder og destinationer, der er værd at besøge, såsom hovedstaden Kiev med dens historiske monumenter og katedraler, den smukke Karpaternes bjergkæde og Sortehavskysten med dens maleriske strande og feriesteder. Der er også mange kulturelle begivenheder og festivaler i Ukraine, såsom den årlige Kiev International Short Film Festival og det ukrainske folkefestival, kaldet Ivan Kupala.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *