• Menu
  • Menu

New Zealand

New Zealand er et ørige beliggende i det sydlige Stillehav, der består af to hovedøer og en række mindre øer. Landet er kendt for sin naturskønhed, herunder bjerge, søer, floder, skove og kyster.
På tværs af New Zealand kan du finde alt fra utæmmet vildmark til rig kultur. Find inspiration i tårnhøje bjerge og tågeklædte fjorde. Ro i gyldne strande krøllet omkring stille bugter. Nye venner i små byer med store doser afslappet charme. Her finder du en lang række unikke dyrearter og med lidt held møder du en hval når du sejler.
Samfundet i New Zealand er multikulturelt og præget af både Maori- og europæisk kultur. Maori er den oprindelige befolkning i New Zealand, og de udgør i dag omkring 15% af befolkningen. Maori-kulturen er en vigtig del af den nationale identitet, og der er en stigende bevidsthed om vigtigheden af at bevare og fremme Maori-kultur og sprog.
New Zealand har en stabil politisk situation og en moderne økonomi, der primært er baseret på landbrug, turisme og eksport af råvarer og teknologi. Landet har også en veludviklet social velfærdsstat og et godt sundhedssystem.
New Zealand er kendt for sin venlige og imødekommende befolkning, der er kendt som “kiwis”. Kiwi-kulturen er afslappet og uformel, og der er stor vægt på at være i harmoni med naturen og miljøet.
Kulturelt set er New Zealand kendt for sin musik, kunst, film og litteratur. Landet har også en rig sportskultur og er især kendt for sin succes inden for rugby.
Naturen og udendørsaktiviteter spiller en stor rolle i livet i New Zealand, og landet er kendt for sin vandring, cykling, skiløb, surfing og andre udendørs aktiviteter. New Zealand er også kendt for sine varme kilder, gejsere og andre geotermiske fænomener.
New Zealand har også en stærk tradition for at beskytte miljøet og bevare landets naturskønhed. Landet er kendt for sine nationalparker og vilde dyreliv, herunder kiwi-fuglen og den sjældne kakapo-papegøje.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *