• Menu
  • Menu

Montenegro

Her er lækre sandstrande, havne- og ø-områder og middelalderbyer, der meget vel kunne være kulisser i hitserien ’Game of Thrones’. Når det er varmt tag en båd ud til Sveti Nikola, som de lokale også kalder ’Hawaii’, en oplagt mulighed. Budva er et af Montenegros hovedrejsemål, og her får man også det hele med: den historisk-kulturelle middelalderby og de majestætiske bjerge, som indbyder til eventyr. Montenegro kan meget mere, end de fleste tror
Montenegro er et land i Sydeuropa med en varieret etnisk sammensætning. Den største gruppe er montenegrinere, der udgør cirka 45% af befolkningen. Derudover er der også betydelige minoriteter af serbere, bosniere, albanere og kroater.
Montenegros kultur og traditioner er påvirket af landets lange historie og dets placering på krydsvejen mellem øst og vest. Landet har en rig musiktradition, der omfatter både folkemusik og klassisk musik. Montenegrinere er også kendt for deres traditionelle håndværk og madlavning, herunder ost, skinke og vinproduktion.
Der er flere grunde til at tage på ferie i Montenegro. Landet har en smuk natur med bjerge, søer og kyststrækninger, der er populære blandt turister. Derudover er der også mange historiske og kulturelle seværdigheder, herunder gamle byer og klostre. Montenegro er også kendt for sine wellness-tilbud, som omfatter spa-behandlinger og varme kilder.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *