• Menu
  • Menu

Connecticut

Connecticut er en delstat i det nordøstlige USA, der grænser op til Massachusetts mod nord, Rhode Island mod øst, New York mod vest og Long Island Sound mod syd. Det er en af de mindste stater i USA, men en af de tættest befolkede.
Forfatningens stat (fordi Connecticut var den første amerikanske koloni til at have en skriftlig forfatning) er oversået med søer, floder og vandløb. En let dagstur eller weekendferie fra de fleste større byer i det nordøstlige Connecticut tilbyder den perfekte blanding af New England charme og landskaber, Ivy League college town smag og nok handling til at tilfredsstille enhver madelsker og historieinteresseret.
Connecticut er kendt som “The Constitution State”, da dens historie er tæt knyttet til USA’s grundlov. Stedet var et af de første, der blev bosat af europæiske kolonister i det 17. århundrede og har en rig historie og kultur.
Connecticut har en blomstrende økonomi med et stort antal virksomheder inden for bioteknologi, finansielle tjenester, sundhedspleje og turisme. Stedet har også en stærk uddannelsessektor og er hjemsted for flere prestigefyldte universiteter og college.
Kulturelt set har Connecticut bidraget til amerikansk kunst og kultur, og har været hjemsted for mange bemærkelsesværdige forfattere, kunstnere og musikere. Stedet er også kendt for sit kølige og fugtige klima og skønheden i sin natur med mange skove, floder og søer. Populære turistattraktioner inkluderer Mystic Seaport, Mark Twain House and Museum, Yale University og Connecticut Science Center.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *