• Menu
  • Menu

Sudan

Sudan er et stort afrikansk land med en mangfoldig befolkning bestående af forskellige etniske grupper. Den største etniske gruppe er sudanesiske arabere, mens andre grupper omfatter nubiere, beduiner, nilotiske grupper og afrikanske grupper i det sydlige Sudan. Derudover er Sudan også hjemsted for en række forskellige religioner, hvoraf islam er den største.
Sudan er for rejsende, der værdsætter gamle relikvier og folklores, der betegnes som civilisations vugge. Uanset om det er arkæologiske fund, det betagende naturlige landskab, kunst eller rig folklore, har Sudan en strålende fortid og bemærkelsesværdige bidrag til menneskehedens fremskridt. Sai-øen ligger syd anden kataract. Den indeholder mange templer, monumenter og kirkegårde. Du ser også den faraoniske periodefrem til det osmanniske rige.
Sudan har en rig kultur og historie, og landet har mange historiske og kulturelle steder at besøge, herunder gamle pyramider og templer, som ligner de berømte pyramider i Egypten. Derudover er Sudan kendt for sine lokale markeder og håndværk, herunder sølv- og guldsmidearbejde, tekstiler og lædervarer.
Sudan er også hjemsted for en række smukke nationalparker og naturreservater, hvor besøgende kan se en række dyreliv, herunder elefanter, løver, geparder og giraffer.
Det skal dog bemærkes, at Sudan har oplevet politisk ustabilitet og konflikter i det seneste årti, og nogle områder af landet er stadig urolige. Derfor anbefales det, at turister undersøger rejseadvarsler og konsulterer med lokale rejseeksperter, inden de besøger Sudan.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *