• Menu
  • Menu

Reykjavik

De fleste af seværdighederne er geologiske vidundere, såsom vandfald, lava sletter, varme gejsere, varme laguner (især den blå lagune, der ligger mellem lufthavnen og hovedstaden), gletschere, vulkaner, mærkelige klippeformationer og sorte sandstrande. … Der er også meget at se i nærheden af Reykjavik, såsom store lava sletter.
Så hvis du snubler over dette indlæg og spekulerer på, om Island er et besøg værd, så er mit svar JA, absolut. Island er et af de smukkeste og mest unikke steder på vores planet, og det er bestemt en tur værd.

X

Reykjavik byder på mere end blot farverige huse og et blomstrende natteliv. Her er et overblik over nogle af de unikke oplevelser, du kan få i Islands betagende hovedstad:

Oplev den islandske natur:

Udforsk islandsk kultur:

  • Nationalmuseet i Island: Lær om Islands historie og kultur på Nationalmuseet i Island, der har udstillinger om alt fra vikingetiden til moderne kunst. https://www.facebook.com/thjodminjasafn/ (engelsk)
  • Hallgrímskirkja Kirke: Besøg den ikoniske Hallgrímskirkja Kirke, der er Islands største kirke og byder på en fantastisk udsigt over byen fra toppen. https://en.wikipedia.org/wiki/Hallgr%C3%ADmskirkja (engelsk)
  • Spis på en traditionel islandsk restaurant: Nyd islandske specialiteter såsom lammekød, fisk og “skyr” (en islandsk yoghurt) på en traditionel restaurant.

Eventyr i Island for alle:

Husk at:

  • Pak varmt tøj: Island har et subarktisk klima, så pak varmt tøj, selv om sommeren.
  • Respekter naturen: Island er en sårbar ø med en unik natur. Følg bæredygtige rejseprincipper, og undlad at gå uden for stierne.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *