• Menu
  • Menu

Syrien

Syrien er et mellemøstligt land med en lang og kompleks historie. Landet har i de senere år været præget af en voldsom og blodig konflikt, der har ført til store lidelser for befolkningen.
På din rejse til Syrien kan du besøge de gamle byer Damaskus, Bosra og Aleppo. Sindsroen og skønheden i den ødelagte by Palmyra vil efterlade dig åndeløs. Ferie i Syrien gøres bedre med de mange mystiske slotte, middelalderlige labyrintiske souker, Umayyad-moskeerne og Damascene-huse.
Syriens samfund er et multietnisk og multireligiøst samfund med en blanding af forskellige grupper, herunder arabere, kurderne, armeniere og assyrere. Islam er den dominerende religion, men der er også en betydelig kristen befolkning.
Den nuværende situation i Syrien er præget af en langvarig og kompleks borgerkrig, der har varet siden 2011. Konflikten involverer forskellige grupper, herunder regeringsstyrker, oprørsgrupper og udenlandske aktører. Konflikten har ført til en humanitær krise, hvor millioner af syrere er flygtet fra deres hjem og bor i nødstedte forhold i og udenfor Syrien.
Syriens kultur er præget af en lang og rig historie, der spænder over tusinder af år. Landet er kendt for sin gamle arkitektur og kunst, herunder de gamle bygninger i Damaskus og Aleppo. Syrisk køkken er også berømt for sin rige smag og er kendt for retter som hummus, baba ghanoush og shawarma.
I de senere år har turisme i Syrien været påvirket af den igangværende konflikt, men landet har en rig kulturarv og en række naturskønne steder som Palmyra, den gamle by Bosra og krateret i Damaskus, som har tiltrukket besøgende i fortiden.
I dag er Syrien stadig i en alvorlig humanitær krise, og det er vigtigt at bemærke, at rejser til Syrien kan være farlige og ikke anbefales på grund af sikkerhedsrisiciene i landet.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *