• Menu
  • Menu

Liberia

Liberia ligger i Vestafrika og er kendt for sin rige kultur og historie, sin smukke natur og sine fantastiske strande langs Atlanterhavskysten. Landet er hjemsted for mange etniske grupper, herunder Kpelle, Bassa, Grebo, Gio og Mano, som hver har deres egne traditioner, sprog og kulturer.
Monrovia er farvernes by. Handle? fylde kufferter op med fanti-tøj, træskærer, sorte mahogni-masker og indviklede ministatuer lavet af brugte patroner fra borgerkrigen. Surfing? I modsætning til strandene tættere på Monrovia, er stranden ved Nana’s Lodge, et surf-paradis i Robertsport, hvor kystlinjens vinkel skaber havdønninger fra syd. Her er bølger så høje som 20 fod langs kysten. Hvis du surfer, er det bølger, du kan ride på for evigt.
Liberia har en rig historie og kultur, som kan opleves gennem de mange museer og historiske steder rundt om i landet. Et af de mest populære steder at besøge er Providence Island, hvor den første gruppe af frigivne slaver bosatte sig i 1822. Andre steder, som er værd at besøge, inkluderer det nationale museum i Monrovia, Kpatawee vandfaldene og Sapo National Park.
Liberia er også kendt for sine fantastiske strande og kystlinjer langs Atlanterhavet. Robertsport er en populær destination blandt surfere og strandelskere og tilbyder fantastiske bølger og en smuk kystlinje. Liberias strande er også kendt for deres smukke solnedgange og krystalklare vand.
Alt i alt er Liberia et fantastisk sted at besøge for dem, der ønsker at opleve en rig kultur og historie, smukke strande og en unik afrikansk oplevelse.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *