• Menu
  • Menu

Indien

Indien er et stort land i det sydlige Asien med en befolkning på mere end 1,3 milliarder mennesker. Landet har en rig kultur og en lang historie, der går tilbage tusinder af år.
Indien er for stort til en kort beskrivelse. Fra tigersafari til en af de utallige festivaler og templer. Karelas højland er spændende: Det var heroppe i Western Ghats, briterne foretrak, når det under monsunen blev for klamt og klæbrigt nede ved kysten. Her anlagde de plantager med kaffe, te og krydderier. I højlandet findes flere nationalparker og tage på dagsvandreture, herunder toppen af det højeste bjerg, der dog kun rager 2.100 meter op.
Indien er kendt for sin mangfoldighed og kompleksitet, og det er hjemsted for mange forskellige etniske grupper og religioner, herunder hinduisme, islam, sikhisme, buddhisme og kristendom. Samtidig er Indien også et land med store socioøkonomiske og politiske udfordringer, herunder fattigdom, korruption og et komplekst kastesystem.
Indien er også kendt for sin smukke natur og rige historie. Landet er hjemsted for nogle af verdens mest berømte monumenter, inklusiv Taj Mahal, den gamle bydel i Delhi og det ikoniske Red Fort. Der er også en lang række UNESCO Verdensarvssteder, såsom de gamle huler i Ajanta og Ellora og templet i Khajuraho. Indien byder også på et væld af naturskønne steder, som fx Himalaya bjergkæden, ørkenen Thar og de smukke strande i Goa og Kerala.
Indien er også kendt for sit rige og mangfoldige køkken, der varierer fra region til region. Nogle af de mest kendte retter er fx tandoori kylling, biryani og butter chicken. Indien er også kendt for sit farverige tøj, dens traditionelle musik og dans og dens forskellige festivaler og helligdage.
Det er værd at bemærke, at Indien også har udfordringer med kriminalitet og sikkerhed, og at besøgende bør tage forholdsregler og følge lokale råd og anbefalinger for at undgå at blive udsat for kriminalitet eller blive fanget i politiske uroligheder.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *