• Menu
  • Menu

Østtimor

Timor-Leste (tidligere kendt som Østtimor) er en østasiatisk nation, der deler en ø med Indonesien. Landet blev uafhængigt i 2002 og er en af de yngste nationer i verden.
Velkommen til Timor-Leste (Østtimor), smuk og ny rejsedestination med utrolig naturlig skønhed, rig historie og unik kulturoplevelse. Slap af på vores fantastiske strande, blive betaget af vores tropiske rev og se vidunderlige marine liv live, og udforsk vores robuste bjergrige interiør. Vores folk byder dig velkommen med varm gæstfrihed. Hvis du er interesseret i unikke kulturer, forskellige, nye steder og har en eventyrlyst, er Timor-Leste noget for dig.
Timor-Leste har en række forskellige etniske grupper, hvoraf den største er Tetum-folket. Portugiserne koloniserede landet i det 16. århundrede, og deres indflydelse kan stadig ses i dag i landets arkitektur og kultur. Indonesien invaderede Timor-Leste i 1975 og førte en brutal besættelse i næsten tre årtier, hvor tusinder af mennesker mistede livet.
Efter uafhængigheden har landet haft en udfordrende vej mod at etablere en stabil og bæredygtig regering og økonomi. Der er stadig mange udfordringer med at opbygge infrastruktur og skabe jobs og uddannelsesmuligheder for befolkningen.
Kulturelt set er Timor-Leste kendt for sin traditionelle musik og dans. Der er også en stærk katolsk påvirkning i landet, og religiøse festligheder spiller en stor rolle i den lokale kultur. Naturen i Timor-Leste er smuk og forskelligartet og inkluderer bjerge, skove, floder og strande, og landet har potentiale som en turistdestination.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *