• Menu
  • Menu

Tuvalu

Tuvalu er en lille ønation i det sydlige Stillehav. Samfundet på Tuvalu er tæt og familieorienteret, og mange mennesker er afhængige af fiskeri og landbrug for at tjene til livets ophold. Økonomien er generelt set ikke særlig stærk, og regeringen har i høj grad fokus på at sikre bæredygtig udvikling og at opretholde øens sårbarhed over for klimaændringer.
Som en af de mindste og fjerneste nationer i verden tilbyder dette uspolerede hjørne af Stillehavet et fredeligt og ikke-kommercialiseret miljø, der er ideelt til hvile og afslapning. Det spektakulære havmiljø, der består af en vidstrakt havstræk spredt med atoller, storslåede laguner, koralrev og små øer, giver alle en unik sydhavsstemning.
Kulturen på Tuvalu er rig og unik, og traditionelle aktiviteter som dans, musik og historiefortælling er stadig vigtige. Kirken spiller også en central rolle i samfundet, og kristendommen er en vigtig del af tuvaluenes identitet.
Rejser til Tuvalu er en unik oplevelse, og turister kan opleve det fantastiske havliv og den utrolige skønhed i øernes natur og strande. Det er også muligt at besøge de små samfund og lære mere om kulturen og historien på øerne.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 2 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *