• Menu
  • Menu

Barbados

Barbados er en østat i Caribien, og en selvstændig nation inden for Commonwealth of Nations. Landet har omkring 287.000 indbyggere og dækker et areal på 430 kvadratkilometer. Hovedstaden er Bridgetown. Barbados var engang en britisk koloni og blev uafhængig i 1966.
Solskin og hvide strande kan fange øjet, men det er maden, festerne og dyrelivet, der gør Barbados til en af de mest tillokkende øer i Caribien. Rom er en vigtig del af den barbadiske kultur. Det drikkes socialt i barer og klarer forretninger i erhvervslivet. Som det lokale ordsprog siger, flyver tiden, når du har rom. Mount Gay destilleriet blev grundlagt i 1703 og tilbyder cocktailworkshops, ture kombineret med en Bajan-buffet og rom og mad.
Samfundet på Barbados er meget forskelligartet, med en blanding af afrikanske og europæiske indflydelser. Økonomien er baseret på turisme og finanssektoren, og øen har en høj levestandard sammenlignet med mange andre lande i Caribien.
Kulturelt set er Barbados kendt for sin musik, især calypso og reggae, og landet har også en levende mad- og drikkekultur. Øen har mange smukke strande og andre naturlige seværdigheder, som tiltrækker turister fra hele verden. Barbados er også kendt for sin karnevalsfest, som finder sted hver sommer og er en stor begivenhed for lokalbefolkningen og turisterne.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *