• Menu
  • Menu

Kiribati

Kiribati er en ønation i det centrale Stillehav, der består af 33 koraløer, hvoraf de fleste er meget små og ubeboede. Landet har en befolkning på omkring 120.000 mennesker, hvoraf størstedelen bor på øen Tarawa.
Kiribati er for rejsende der kan lide et eventyr og rejser til steder, hvor få har været før. Kiribati vil udfordre dit syn på hvordan livet skal være og vise dig en mindre kompliceret måde at leve på, hvor familie og samfund kommer først. Kiribati tilbyder fiskeri i verdensklasse (både vildt- og benfiskeri) fra Kiritimati Island. I vest er Gilbert-gruppen af øer, der tilbyder fantastiske og unikke kulturelle oplevelser.
Kiribati’s kultur er præget af deres stolte maritime arv og tætte forbindelser til havet. Folk på Kiribati er kendt for deres håndværk, herunder udskæringer og vævninger. Landet er også kendt for sine traditionelle danse og sang, som er inspireret af havet og naturen omkring dem.
Kiribati har en økonomi, der primært er baseret på fiskeri, dyrkning af kokosnødder og turisme. Kiribati er kendt for sine smukke koralrev og turkisfarvede vande, der tiltrækker turister fra hele verden.
Kiribati står over for udfordringer som klimaforandringer, stigende havniveauer og mangel på ferskvand. Den nuværende situation i Kiribati er også påvirket af COVID-19-pandemien, som har medført begrænsninger i rejser og handel. Kiribati arbejder på at øge sin økonomiske diversitet og udvikle bæredygtige løsninger til at tackle klimaforandringerne og bevare deres unikke kultur og livsstil.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 2 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *