• Menu
  • Menu

Tchad

Tchad, også kendt som Tchad-republikken, er et land i Centralafrika, der grænser op til Libyen mod nord, Sudan mod øst, Den Centralafrikanske Republik mod syd, Cameroun og Nigeria mod sydvest og Niger mod vest.
Terrænerne er hårde, men når du kommer til dine ønskede destinationer, vil du ikke fortryde den ekstra indsats, der er taget. Forestil dig selv i sublime oaser midt i Sahara og de fantastiske flokke af vilde dyr i de mange nationalparker. Chad er beliggende i hjertet af Afrika og er et smukt land, der er kendt for sit rige dyreliv og fantastiske landskab. De bedste turistpakker i Tchad inkluderer bestemt besøg i de smukkeste nationalparker i landet.
Tchads etniske sammensætning er mangfoldig, og landet er hjemsted for mere end 200 etniske grupper, hvoraf de største er Sara, Arabisk, Fulani, Kanembu og Massa. Det officielle sprog er fransk, men arabisk og over 100 lokale afrikanske sprog tales også.
Tchads kultur er præget af traditionelle afrikanske elementer, herunder musik, dans, mad og kunsthåndværk. De lokale stammer er kendt for deres farverige tøj og smykker samt deres musikinstrumenter, som inkluderer trommer og strengeinstrumenter.
Turister kan også besøge Zakouma National Park, der er kendt for sin rige dyreliv, herunder elefanter, løver, giraffer, bøfler og antiloper. Lake Chad, som delvist ligger i Tchad, er en af de største søer i Afrika og er hjemsted for et væld af fugleliv og fiskearter.
Tchad er ikke et veludviklet turistmål, men landet tilbyder en autentisk afrikansk oplevelse, som vil appellere til rejsende, der er interesseret i at udforske det ukendte og opleve afrikansk kultur og natur på en helt ny måde.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *