• Menu
  • Menu

Frankrig

Frankrig har en rig og mangfoldig kultur og traditioner, som har påvirket resten af verden i årtier. Befolkningen i Frankrig er sammensat af forskellige etniske grupper, hvoraf de fleste er af europæisk afstamning.
Fra Paris, Bourgogne, Alsace, Nice, Den franske riviera, Marseille, Provence, Biarritz, eller oversøisk til Guadeloupe, Fransk Gyana eller Tahiti er Frankrig landet for alle turister. Maden er fantastisk og med besøg på exceptionelle kulturelle steder eller fantastiske bjergvandringer kan det ikke blive bedre. Med kæresten på vinruten eller på krydstogt med børnene er der noget for alle. Festivaler, udstillinger, koncerter og meget mere.
Kulturen i Frankrig er præget af en lang historie, litteratur, kunst, mode og gastronomi. Fransk kultur er også kendt for sin stærke betoning af kunst og intellektuel debat, og franskmændene værdsætter ofte en livlig debat over forskellige emner. Frankrig er også kendt for sine mange museer og kunstgallerier, og landet er hjemsted for nogle af verdens mest kendte kunstnere, forfattere og filosoffer.
Frankrig er også kendt for sin vin- og madkultur, og mange af de retter, der i dag betragtes som finere køkken i hele verden, stammer fra det franske køkken. Frankrig er også kendt for sin modeindustri, og Paris betragtes som modehovedstaden i verden.
Frankrig har en stærk national identitet og er stolt af sin historie og kultur. Landet har også en lang tradition for sekularisme og en stærk tilknytning til demokratiske værdier og menneskerettigheder. Frankrig har en høj grad af kulturel mangfoldighed, med mange forskellige etniske grupper og minoriteter, som bidrager til landets kultur og samfund.
Alt i alt opleves kulturen i Frankrig som sofistikeret, kreativ og mangfoldig, med en stærk national identitet og en stolthed over deres kulturelle arv og traditioner

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *