• Menu
  • Menu

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er en fransk oversøisk samfund, der består af mere end 100 øer i det sydlige Stillehav. Den største og mest befolkningsrige ø er Tahiti. Samfundet består af omkring 290.000 mennesker, hvoraf størstedelen er polynesiere.
Hvem har ikke hørt navnene Bora Bora og Tahiti? Myndighederne er i de sidste par år begyndt at opmuntre “grønne” turistaktiviteter for at opdage et mindre kendt Polynesien. Grøn turisme er stigende med markerede gangstier, guidede vandreture og guideorganisationer, og eventyrlystne turister, har adgang til en bred vifte af aktiviteter: vandreture, vandreture i bivak, udflugter, kløft og endda øko -ture arrangeret af havbiologispecialister.
Fransk Polynesien har en unik kultur, der er blevet formet af landets isolation og polynesisk tradition. Deres kultur omfatter traditionelle danse og sange, kunst og håndværk, herunder tiki-udskæringer og perleudvinding. Landet er også kendt for sin gastronomi, herunder fisk og skaldyr, tropiske frugter og råvarer som taro og kokosnødder.
Fransk Polynesien har en økonomi, der primært er baseret på turisme, perleudvinding og fiskeri. Turister tiltrækkes af landets naturlige skønhed og unikke kultur, og øgruppen er kendt for sine smukke strande, koralrev og bjerge.
Den nuværende situation i Fransk Polynesien er præget af udfordringer som klimaforandringer, stigende havniveauer og økonomisk afhængighed af turismeindustrien. Landet har også været påvirket af COVID-19-pandemien, men har arbejdet hårdt på at holde udbruddet nede og begrænse dets indvirkning på økonomien og samfundet.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *