• Menu
  • Menu

Costa Rica

Costa Rica er et land i Mellemamerika, der grænser op til Nicaragua mod nord og Panama mod sydøst. Landet er kendt for sine smukke strande, frodige skove, imponerende vulkaner og mangfoldige dyreliv. Costa Rica har en befolkning på omkring 5 millioner, hvoraf størstedelen bor i hovedstaden San José og de omkringliggende byområder.
Costa Rica er kendt for sine utrolige nationalparker, hvor turister kan nyde spændende aktiviteter som rafting, dykning, fotosafari. Du finder dyr som araer, havskildpadder og yndige dovendyr. Et utal af fugle, herunder landets største bestand af quetzals – mayaerne betragtede deres fjer som mere værdifulde end guld – og mere end 500 typer orkidéer. Costa Rica er vært for fem procent af verdens biodiversitet hertil mere end et dusin vulkaner.
Costa Rica har en demokratisk regeringsform og har i årtier været kendt for sin politiske stabilitet og fredelige samfund. Landet har ingen militærstyrker og har i stedet valgt at investere i uddannelse og sundhedspleje. Costa Rica er også kendt for sin miljøbevidste politik, og en stor del af landets territorium er beskyttet i form af nationalparker og reservater.
Kulturelt set er Costa Rica kendt for sin “Pura Vida”-livsstil, der betyder “ren liv”. Dette udtryk bruges ofte af costaricanere og betyder at leve et afslappet, stressfrit liv. Landet er også kendt for sin traditionelle mad, som inkluderer ris og bønner, ceviche, gallo pinto og tamales.
Costa Rica har også en rig musikkultur, der er influeret af afrikanske, spanske og indianske rødder. Nogle af de mest populære musikgenrer inkluderer salsa, merengue, cumbia og reggaeton.
Som turistdestination er Costa Rica kendt for sine smukke strande, frodige regnskove og spændende dyreliv, som omfatter arter som brøleaber, dovendyr og jaguarer. Turister kan også besøge landets mange nationalparker og reservater for at se vulkaner og andre naturskønne seværdigheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *