• Menu
  • Menu

Paris

Den franske hovedstad er en af de mest romantiske byer i Europa og en af verdens mest besøgte byer. Der er uendelige grunde til at besøge Paris gentagne gange: det er en smuk og kulturel by, meget gangbar, med store seværdigheder, og det har været en kilde til inspiration for mange forfattere, kunstnere og filmskabere

Paris er fyldt med unikke oplevelser, der venter på at blive udforsket. KLIK for et par ideer:
X

Her er en oversigt over nogle unikke oplevelser i Paris, Frankrig,

Catacombes de Paris (https://www.catacombes.paris.fr/) Udforsk de underjordiske katakomber – et enormt netværk af underjordiske gange med mere end 6 millioner kistelæggede skeletter.

Montmartre (https://www.montmartre-paris.com/) Besøg den charmerende kunstnerbakke med den smukke Sacré-Cœur-basilika, de snoede gyder og levende cafeliv på Place du Tertre.

Musée de l’Armée (https://www.musee-armee.fr/) Dette militærmuseum huser Napoleons sarkofag og en enestående samling af våben og rustninger gennem historien.

Promenade Plantée (https://www.promenadesplantees.com/) En 4,7 km lang ophøjet park anlagt på en tidligere jernbanelinje med smukke grønne oaser og udsigt over byen.

Les Égouts de Paris (https://daily.sevenplusplus.com/les-egouts-de-paris) Tag en guidet tur i Pariserkloakkerne – et imponerende ingeniørarbejde fra 1800-tallet som stadig fungerer.

Passage Couvert (https://www.parisrues.com/rues02/passages-couverts.html) Udforsk de overdækkede passager – en samling af smukke arkader og indendørs butiksgader fra 1800-tallet.

Jeg håber, denne oversigt med links giver dig nogle ideer til unikke og autentiske oplevelser

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *