• Menu
  • Menu

Rumænien

Fra Bukarest – Rumæniens hovedstad – til Sortehavet; Fra det sydlige Transsylvanien til de historiske regioner Bucovina eller Maramures. Tag et skridt tilbage i tiden, når du besøger et af de unikke malede klostre i Bucovina, det perfekt bevarede bakketop citadel i Sighisoara eller en autentisk, århundreder gammel landsby i Maramures. Udforsk Rumæniens mange arkitektoniske skatte og oplev dets pulserende og blomstrende kunstscene.
Rumæniens etniske kultur er rig og varieret og har en lang historie, der går tilbage til den romerske periode og den senere indflydelse fra græske og slaviske folkeslag. Rumæniens traditioner og sammensætning afspejler også landets historie som et kulturelt og geografisk bindeled mellem Øst- og Vesteuropa.
Rumæniens kultur og traditioner er præget af et væld af folkesagn, legender og festligheder, der spænder fra påske og jul til lokale festivaler og markeder. Landet er kendt for sin rige gastronomi, som inkluderer en blanding af rumænske, ungarske, tyrkiske og slaviske retter, og er også kendt for sin vinproduktion.
Der er mange grunde til at tage på ferie i Rumænien. Landet har en smuk natur med bjerge, skove og floder, og har også en række historiske og kulturelle seværdigheder, herunder middelalderborge, ortodokse klostre og museer. Hovedstaden Bukarest er også et populært rejsemål med sin livlige atmosfære, arkitektur og kunstscene. Endelig er Rumænien også et relativt billigt land at besøge, hvilket gør det til en ideel destination for budgetrejsende.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *