• Menu
  • Menu

Pakistan

Pakistan er et sydasiatisk land med en rig historie og kultur. Det er det sjette mest befolkede land i verden og er hjemsted for omkring 220 millioner mennesker. Pakistan blev oprettet som en uafhængig nation i 1947 efter at have opnået uafhængighed fra britisk styre, og landet har siden oplevet en række politiske og økonomiske udfordringer.
Landet er vært for den ældgamle Indus Valley civilisation, som kan være højdepunktet på turen. Din tur til dette sted opleves som blanding mellem fortid og nutid, hvilket også kan ses mellem byens moderne travle byer. Pakistan har forsøgt sit bedste for at forynge landets mistede herlighed. Den maleriske Swat-dal og de smukke Hindu Kush Mountains vil helt sikkert gøre alle pakistanske rejser specielle.
Pakistan er en overvejende muslimsk nation med islam som den officielle religion. Der er imidlertid også mindre kristne og hinduistiske samfund i landet. Urdu er den officielle sprog i Pakistan, men der tales også mange andre sprog, inklusive punjabi, sindhi, pashto og baluchi.
Pakistan har en blomstrende film- og musikindustri, og landet har også en rig tradition for poesi og litteratur. Køkkenet i Pakistan er kendt for sine krydrede retter, herunder biryani og kebab.
Pakistan har været i konflikt med nabolandet Indien i årtier og har også haft udfordringer med terrorisme og politisk ustabilitet. Landet har imidlertid også gjort store fremskridt i økonomisk udvikling i de senere år, og mange håber på en lysere fremtid for Pakistan.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *