• Menu
  • Menu

St. Lucia

Saint Lucia er en lille østat beliggende i det østlige Caribien. Landet er kendt for sine smukke strande, frodige regnskove, stejle klipper og vulkanske bjerge. Samfundet på St. Lucia er præget af en blanding af afrikansk, europæisk og caribisk kultur. Landet blev koloniseret af Frankrig og Storbritannien i løbet af det 17. og 18. århundrede og blev en selvstændig stat i 1979. Landets befolkning består hovedsageligt af afro-caribere, men der er også en betydelig befolkning af indo-caribere og personer af europæisk afstamning.

St. Lucias økonomi er i høj grad afhængig af turisme, men landet er også en betydelig eksportør af bananer og andre landbrugsvarer. Kulturen på St. Lucia er præget af musik, dans og festivaller, herunder Carnaval og Jazz & Arts Festival. Øen har også en rig kulinarisk tradition, med en blanding af afrikanske, europæiske og caribiske indflydelser.

Besøgende til St. Lucia kan nyde en række aktiviteter, herunder dykning, snorkling, vandreture i regnskoven, besøge vulkaner og varme kilder, og nyde øens smukke strande. Landet har også en række historiske seværdigheder, herunder gamle fort og plantager, der giver indblik i landets koloniale fortid.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE!

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *