• Menu
  • Menu

Hawaii

Hawaii er en del af USA og er en øgruppe beliggende i Stillehavet, cirka 3800 kilometer vest for Californien. Øgruppen består af otte store øer og mange mindre øer og atoller. Samfundet på Hawaii er præget af en unik blanding af forskellige kulturer, herunder den oprindelige hawaiianske kultur, amerikansk og asiatisk kultur.
Øgruppen Hawaii ligger 3860km (2400 miles) fra fastlandet USA, der består af 132 øer og atoller. Staten Hawaii består af otte øer, hvoraf syv er beboede og seks tillader besøgende. Honolulu, hovedstaden, er beliggende på den sydlige kyst af Oahu, den mest besøgte ø, men Hawaii er den største ø. Oahu har to diagonale bjergkæder (Waianae og Koolau), med mange smukke vandfald. Hawaii er dækket af macadamia frugtplantager, ananas, sukkerrør og kaffe plantager.
Turisme er en af de største indtægtskilder for øerne, og der er mange oplevelser for turister at tage del i, såsom solbadning på de smukke strande, surfing, snorkling og dykning i det klare vand, besøg i nationalparker og vulkaner og kulturelle begivenheder som hula dans og luaufester. Hawaii er også kendt for sin unikke madkultur, der kombinerer hawaiiansk, asiatisk og amerikansk køkken.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *