• Menu
  • Menu

Seychellerne 

Seychellerne er en øgruppe beliggende i Det Indiske Ocean, og er kendt for sine smukke strande, krystalklare vand og frodige naturskønhed. Øgruppen består af 115 øer, og har en multikulturel befolkning med rødder i Afrika, Europa og Asien.
De granit baserede øer i Seychellernes øhav klynger sig omkring hovedøen Mahé, hjemsted for den internationale lufthavn og hovedstaden Victoria og dens nærliggende øer Praslin og La Digue. Disse indre øer udgør sammen det kulturelle og økonomiske knudepunkt i nationen og indeholder størstedelen af Seychellernes ‘turistfaciliteter” samt dens mest fantastiske strande.
Den største etniske gruppe på Seychellerne er kreolerne, som udgør omkring 95% af befolkningen. Kreolerne er efterkommere af afrikanske slaver og franske kolonister, og deres kultur er en blanding af afrikanske, franske og asiatiske traditioner. Derudover er der også mindre grupper af indiske og kinesiske oprindelse.
Seychellerne har en varieret og farverig kultur, som er inspireret af øgruppens multikulturelle sammensætning. Musik og dans spiller en vigtig rolle i den lokale kultur, og der er også en stærk tradition for håndværk, såsom træskærerarbejde og vævning.
Seychellerne er et populært turistmål på grund af sine smukke strande, krystalklare vand og enestående naturlige skønhed. Øgruppen er også kendt for sin dyreliv og sine naturreservater, hvor man kan opleve en bred vifte af dyrearter, herunder kæmpeskildpadder og sjældne fuglearter. Derudover kan man også tage på ø-hop og udforske de forskellige øer og deres unikke kultur og historie.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *