• Menu
  • Menu

Martinique

Martinique er en fransk oversøisk region og en del af De Franske Antiller i Caribien. Øen har en rig historie, der spænder fra oprindelige indbyggere, til kolonisation af europæiske magter, slaveri og afskaffelse af slaveri, indvandring fra Asien og Mellemøsten og indvandring fra andre caribiske øer.
Martinique er en del af Frankrig, hvilket betyder, at øen er en del af EU og euroområdet og har en høj levestandard sammenlignet med andre caribiske øer. Turisme og landbrug er de vigtigste økonomiske sektorer. Kulturen på Martinique er en blanding af fransk og caribisk, og øen er kendt for sin musik, litteratur og kulinariske traditioner.
Øens kulturelt forskelligartede, talentfulde, lidenskabelige befolkning med sin caribiske flair og franske touch gør en af de bedste caribiske feriesteder Martinique til en særlig feriedestination. Sørg for at nyde: Øens mange dufte: nelliker, kanel, vanilje, muskatnød under dit ophold. Frodig flora fylder øens landskab, og den eneste rigtige måde at komme rundt er ved at trække de blæsende og snoede veje i bil
Naturen på Martinique er spektakulær, og øen har alt fra strande med turkisblåt vand til regnskove og vulkaner. Den berømte vulkan Mont Pelée dominerer øens nordlige kyst, og der er flere vandrestier til toppen, hvor man kan få en fantastisk udsigt over øen og Det Caribiske Hav. Der er også en række smukke strande at besøge, hvor man kan slappe af, svømme og snorkle.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *