• Menu
  • Menu

Korfu

Med masser af bjerge, over 200 km kystlinje, masser af solskin, strande, ouzo og souvlaki som en start. Korfu er kendt som Grækenlands smaragd ø, fordi Korfu er en af de grønneste øer i Grækenland. Der er mere end 2 millioner oliventræer på øen Korfu. Det øger øens frodighed og madborde.
Hjem til flere UNESCO-listede steder, gamle fæstninger, slotte og en række interessante museer er det bestemt en værdifuld destination alene. Vandrer du rundt i den gamle bydel, vil du kunne føle og se fortidens rester, men tag dig også tid til at besøge de gamle steder spredt rundt om øen.

Korfu er fyldt med unikke oplevelser, der venter på at blive udforsket. KLIK for et par ideer:
X

Her er en oversigt over nogle unikke oplevelser på Korfu:

Byens gamle bydel (https://www.visitgreece.gr/destinations/ionian-islands/kerkyra/areas/old-town/) Vandre gennem de snoede gyder og opleve de venezianske paladser, fæstningsværker og Liston-arkaderne i UNESCOs-beskyttede gamle bydel.

Mon Repos Palads (https://www.greeka.com/ionian/korfu/sightseeing/mon-repos-palace/) Besøg det storslåede sommerresidens for British Governors og se den smukke have og det sted, hvor Prins Philip blev født.

Paleokastritsa (https://www.visitgreece.gr/islands/ionian/kerkyra/destinations/palaiokastritsa/) Nyd den betagende udsigt over de hvide kalkstensklipper og det krystalklare turkisfarvede hav ved denne ikoniske kystby.

Akváva Strand (https://www.discoverkorfu.com/akvava-beach/) Denne afsondrede paradisiske strand med de klare blå-grønne vande kan kun nås via vandring eller både.

Angelókastro (https://www.greeka.com/ionian/korfu/sightseeing/angelokastro/)
Udforsk ruinerne af dette imponerende byfæstningsanlæg fra 1300-tallet beliggende på en stejl klippetop med vid udsigt.

Traileren Bjerglandsby (https://www.greeka.com/ionian/korfu/villages/trailata/) Besøg denne charmerende traditionelle landsby højt oppe i bjergene og nyd den ægte korfulanske atmosfære.

Jeg håber, denne oversigt med links giver dig inspiration til nogle af de mest unikke kultur, natur og historiske oplevelser på Korfu.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *