• Menu
  • Menu

Vatikanstaten

Husk nu den rigtige påklædning i den religiøse højborg hvor du kan glæde dig til kæmpe galerier med fantastisk kunst, Peterskirken indefra, Skt. Nicholas Kapel sammen med Appartamento Borgia, som tidligere var pavernes private lejlighed. Besøg Vatikanets botaniske have med frugtplantager og vinmarker, der har været dyrket siden middelalderen, appelsin- og citrontræer, blomster, skyggegrupper dannet af pinjetræer og cypresser.
Vatikanstaten er verdens mindste land og har en meget lille befolkning på kun ca. 800 mennesker, hvoraf størstedelen er katolske præster og nonner. Derfor er der ikke en specifik etnisk kultur eller sammensætning, men Vatikanstaten er kendt for sin dybe religiøse betydning som hjemsted for den katolske kirke og for at have en stor historisk og kulturel arv.
Mange besøger Vatikanstaten for at se Peterskirken, det Sixtinske Kapel og de forskellige museer, der er fyldt med kunst og artefakter fra den katolske kirkes historie. Vatikanstaten er også vært for mange religiøse ceremonier og begivenheder, som tiltrækker katolikker fra hele verden.
Derudover kan man nyde den smukke arkitektur og stemningen i dette lille land, der ligger midt i Rom. Besøgende kan også nyde Vatikanstatens berømte haver og de omkringliggende områder i Rom, som har en rig historie og kultur at udforske.

OPLEV STATEN TIL FODS

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *