• Menu
  • Menu

Kanaløerne

Kanaløerne, bestående af Jersey, Guernsey, Alderney, Sark og Herm, er en øgruppe beliggende i Den Engelske Kanal mellem Frankrig og Storbritannien. Der er mange grunde til at besøge Kanaløerne på ferie.
Kanaløerne ligger 160 kilometer fra de britiske hovedøer. Glem regn og blæst – her varmer solen op og giver et behageligt klima. Den varierede natur byder på sandstrande, vilde klipper, bølgende dale og smukke stier, og her dukker historien frem i form af et slot og stenaldergrave. Som lavet til vandreture, cykling, klatring og vandaktiviteter. De største øer er Jersey og Guernsey. I St. Helier og St. Peters Port ser du victorianske markeder.
En af de største attraktioner på Kanaløerne er den naturskønne skønhed. Øerne er hjemsted for mange smukke strande, klippekyster, grønne enge og stejle klipper. Besøgende kan tage på vandreture eller cykle rundt på øerne og opleve den fantastiske natur.
Der er også en rig kultur og historie på Kanaløerne, og besøgende kan besøge historiske seværdigheder som fæstninger, ruiner og gamle kirker. Der er også flere museer, der udstiller øernes historie og kultur.
Kanaløerne er også kendt for deres lokale mad og drikkevarer, herunder fisk og skaldyr, cider og ost. Besøgende kan prøve disse lækre lokale specialiteter på de mange restauranter og caféer på øerne.
Endelig er Kanaløerne også kendt for deres afslappende atmosfære, og mange besøgende tager på ferie til øerne for at komme væk fra det hektiske tempo i hverdagen. Der er masser af muligheder for at slappe af og nyde øens skønhed og fredelige omgivelser.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *