• Menu
  • Menu

Gibraltar

Gibraltar er et britisk oversøisk territorium, der ligger på den sydlige spids af den iberiske halvø, og er kendt for sin strategiske beliggenhed mellem Europa og Afrika. På grund af landets relativt lille størrelse og begrænsede befolkning, er den gibraltarske kultur en blanding af forskellige indflydelser, herunder britiske, spanske og nordafrikanske kulturer.
Besøg det lille sted med den store betydning og spændende historie! Det er et spændende område med middelhavsklima, egen valuta og en hel masse aber (Europas eneste vilde abekoloni), den strategiske placering mellem Atlanterhavet og Middelhavet samt den lave skat. Med engelsk som hovedsprog og masser af pubber kan du opleve et lille stykke af England med Middelhavsklima og et spændende mix af gastronomi og kultur fra nabolandene.
Befolkningen i Gibraltar er hovedsageligt af europæisk afstamning, og der er også en stor andel af nordafrikanske og indiske befolkninger. Det officielle sprog er engelsk, men mange indbyggere taler også spansk og en række andre sprog.
Gibraltar har en rig historie, der dateres tilbage til oldtiden, og har haft en betydelig indflydelse fra forskellige kulturer, herunder romere, maurere og spaniere. Derfor har Gibraltar en unik arkitektur og en række traditionelle festivaler, der afspejler landets historie og kulturelle arv.
Den gibraltarske kultur er også påvirket af den britiske kultur, da landet har været under britisk kontrol i flere århundreder. Derfor er der en stor engelsk indflydelse på samfundets livsstil, skikke og traditioner.
Gibraltars samfund er også meget religiøst mangfoldigt, og der er mange forskellige trosretninger repræsenteret i landet, herunder kristendom, islam og jødedom.
Samlet set er den gibraltarske kultur en blanding af forskellige indflydelser og traditioner, der afspejler landets unikke historie og beliggenhed.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *